Deler obstetrisk viden med ønsket om at fremme den naturlige fødsel.

UK træning Nuuk

Det oprejste UK koncept er en måde at forstå og handle på fysiologien bag den vaginale sædefødsel. Den fysiologiske forståelse er forbundet af pionerer og samlet af den engelske Jordemoder phD Shawn Walker. Det udnytter tyngdekraften ved at barnet bliver født nedad og kroppen kommer fysiologisk korrekt ud af fødselskanalen, det udnytter bevægelse som en måde at få barnet til at rotere korrekt ned gennem bækkenet.

Vi tilbyder webinarer online. 1 dags webinar (4 timer) for læger og jordemødre der ønsker at vide mere om den oprejste sædefødsel. 2 dages webinarer (2 x 4 timer) med hands on træning for læger og jordemødre der ønsker at være helt kompetente til at forløse sædefødslen. Det er hensigtsmæssigt at være to eller tre kolleger sammen til hands on træningen og have et fødefantom eller bækken og dukken så man kan være med på den guidede hands-on træning.

Grupper og afdelinger i Danmark kan bestille en-dags seminarer gennem Sygehus SønderJylland: kamilla.gerhard.nielsen@rsyd.dk

Videoer nedenfor er lavet som et redskab til læger og jordemødre der allerede har modtaget undervisning og har brug for at genopfriske håndgreb før næste sædefødsel.